Jedwabisty, silnie nawilżający krem ujędrniający. Stymuluje rozpad i spalanie tłuszczu, wspomaga redukcję tkanki tłuszczowej oraz wagi. Nawilża i ujędrnia tkankę skórną
Cechy produktu:
Wspomaga produkcję Proteiny UCP przez pobudzenie nerwów współczulnych
Zawiera unikalny, długo utrzymujący się, stymulujący zapach SLM
Fragrance, który wspomaga produkcję Proteiny UCP przez pobudzenie
nerwów współczulnych. Zapach ten jest połączeniem olejku z grapefruita i
przypraw. Olejek z grapefruita efektywnie hamuje proces syntezy wolnego
tłuszczu, a tym samym zapobiega wzrostowi tkanki tłuszczowej
- Zreformułowany Zapach SLM (bardziej trwalszy, wspomaga i
stymuluje rozpad i spalanie tłuszczu w organizmie - połączenie przypraw z
olejkiem z grapefruita)
- Kompleks Kafeiny - Składnik stymulujący Centralny Układ Nerwowy. Stymuluje rozpad i spalanie tłuszczu (aktywny przy wykonywaniu ćwiczeń)
Hamuje syntezę tłuszczu (wzrost tkanki tłuszczowej)
- Nowy Zapach SLM Fragrance- Ekstrakt z Głogu (Hawthorn Extract) – inhibitor syntezy tłuszczu
Ujędrnia skórę, sprawia, że wygląda zdrowo i młodo
- Idealna równowaga pomiędzy substancjami oleistymi i składnikami nawilżającymi
Nawilża i ujędrnia ciało, pozostawiając uczucie gładkości i komfortu
- Ksylitol (czynnik nawilżający)
- TMG (czynnik złuszczający)
- Ekstrakt z soi/Natto Extract – z nasion soi, naturalny czynnik ujędrniający
- Ekstrakt z Wodorostów/Seaweed Extract Complex (czynnik nawilżający i reteksturyzujący)
Działa przeciwko opuchnięciom związanym z zatrzymywaniem wody, upośledzeniu mikrocyrkulacji krwi
- Pochodna witaminy E (polepsza mikrocyrkulację)
- Ekstrakt Houttuynia Cordata (polepsza metabolizm wody w organizmie) - Pozyskiwany z suszonego ziela i korzenia tej byliny
- Ekstrakt ze Słodkiej Koniczyny/Sweet Clover Extract (polepsza metabolizm wody w organizmie)
Ma działanie relaksujące, wprawiające w dobry nastrój, lekko chłodzące
- SLM Fragrance
- Mentol
Formuła szybko się wchłania pozostawiając uczucie jedwabistej gładkości
Testowana dermatologicznie (Formuła zmniejszająca ryzyko wystąpienia reakcji alergicznej)